Tess

'Een persoonlijke kijk'


Tess | 1990 | Tiel | Getrouwd | Fotovakschool

Hier boven staat het al; ‘Een persoonlijke kijk’. Ik vindt het belangrijk om jouw te fotograferen zoals jijzelf echt bent. Een foto is tegenwoordig een visitekaartje omdat je deze op veel plekken deelt, denk aan Social media, op je CV of op je website. Het is daarom belangrijk dat je jezelf herkent op de foto die ik van je maak! Dat is mijn streven.

Ben je op zoek frisse, sprankelende en professionele foto’s? Van een portretfoto van jezelf, met je geliefde of familie tot interieur en zakelijk, bij mij ben je aan het juiste adres!
Heb je een eigen bedrijf en is het tijd voor nieuwe foto’s? Of wil je graag een reportage van een (her)opening, presentatie of jubileum? Op mij kun je rekenen. Ik denk graag met je mee over de verschillende mogelijkheden.

Ik woon in Tiel, maar werk door heel Nederland (en ook graag daarbuiten). Mijn werk kun je vinden onder het kopje ‘portfolio’ en een inzicht in de kosten vindt je bij ‘informatie’. Elke opdracht is anders, ik maak graag een passende offerte voor je.

Graag tot ziens voor mijn camera!