Tess

Tess | Lifestyle fotograaf


Hi! Wat leuk dat je mijn website bekijkt. Ik zal me even voorstellen, zodat je weet wie ik ben.

Ik ben Tess, geboren in Nijmegen en in 2013 naar Tiel verhuisd voor de liefde . Ik woon hier samen met mijn man Jimmy en zoontje Liam. In 2017 getrouwd en in 2018 moeder geworden. Ik hou van koken, film/serie kijken, winkelen met vriendinnen en natuurlijk fotograferen.

Ik fotografeer al sinds 2011, toen ben ik begonnen met de basis opleiding fotografie. In 2012 plakte ik hier de opleiding voor Vakfotograaf aan vast. Tot eind 2018 wist ik niet waar precies mijn interesse lag. Ik pakte alles aan, vond alles leuk! Nu heb ik mijn passie gevonden; lifestyle fotografie en dan gericht op newborn en families/gezinnen. De vlinders zijn ontstaan toen ik zelf moeder werd . Ik maak(te) dagelijks foto’s van mijn zoontje. Elk trekje op zijn gezicht is schattig, elke outfit wil je vastleggen want oooo wat lief! Mijn moeder noemde Liam de ‘meeste gefotografeerde baby van Nederland’. Dan heb je een idee van de hoeveelheid foto’s die ik maak. Ik merk zelf ook hoe snel de tijd voorbij vliegt. Die kleintjes groeien zo snel, extra bijzonder om foto’s te hebben van toen ze nog zo klein waren.

Ik hou ervan om mensen vast te leggen op een ongedwongen en pure manier. Gewoon zoals ze zijn. Baby’s in hun puurste vorm, die kleine teentjes, dat lieve neusje en af en toe een glimlachje, geweldig! De interactie tussen een ouder en kind vind ik ook fantastisch om te fotograferen. In het dagelijks leven maak je zoveel dierbare momenten mee. Graag kom ik daarvoor bij jullie langs om een herinnering te maken voor later.

Tess Oostvogel fotografie – ‘Een persoonlijke kijk’
Fotocredit Sylvia Coppens – Kleine Dromers fotografie